graphical procedure for comparing goodness-of-fit tests - Mudholkar, G.S
Návrh metódy na porovnávanie testov normálnosti, založenej na použití tzv. izotonických kriviek, t.j. obrysov plôch, reprezentujúcich hodnoty P. Metóda konštrukcie a interpretácie izotonických kriviek.