Money, output, and the expected real interest rate. - Diba, B.T
Testovanie vyčlenenia oneskorenej miery rastu peňazí a výroby z regresných rovníc, so sériove korelovanými poruchami v predpokladanej strednej úrokovej miere. Autogonálnosť inflačnej prognostickej odchýlky na predom určené regresory. Rozbor dôsledkov testov pre jednotlivé modely reálnych obchodných cyklov.