Uniform saddlepoint approximations and log-concave densities. - Jensen, J.L
Poukaz na to, že aproximácie sedlového bodu hustoty distribučnej funkcie sú jednotne platné. Opis aproximácie dupľovaného sedlového bodu podmienenej distribučnej funkcie. Ilustrácia výsledkov na log-normálnej distribúcii a na gama distribúcii.