Arithmetic for vector and parallel computers. - Gudenberg, J.W. von
Význam paralelných počítačov pri náhrade nákladných testov prototypov simulačnými programami. Poukaz na to, ako sa dá presná počítačová aritmetika, vypracovaná v Karlsruhe v minulých desaťročiach, efektívne implementovať aj na vektorových a paralelných počítačoch.