Similarity of games with incomplete information. - Cotter, K.D
Analýza vzťahov medzi informáciou o platení a bayesovsko-nashovskou rovnováhou. Akýkoľvek čiastkový model je strategicky ekvivalentný typovému modelu. Odvodenie výsledkov, ktoré oprávňujú použiť typy hier s konečným počtom hráčov ako aproximáciu všeobecných hier.