Generic non-existence of equilibria in finance models. - Araujo, A.
Obvykle používané finančné modely opisujú komodity, akoby išlo o stochastický proces. Odvodia sa formuly pre ocenenie kapitálu a uvádza sa zoznam podmienok, za ktorých walrasiovská rovnováha nejestvuje.