Object-oriented model integration in a financial decision support system. - Dempster, M.A.H
Opis systému pre podporu rozhodovania pri pochybnostiach, ktorý flexibilne formuluje a integruje optimalizačné a simulačné modelovanie a heuristickú dedukciu pre používateľov, ktorí nie sú experti na základe objektovo orientovanej bázy vedomostí.