Poznámky k úpravě přípravy a zabezpečení výstavby. - Blatný, M.
Dôsledky používania novej metodiky finančného hospodárenia a účtovníctva. Komplikácie pri tvorbe metodiky a prehľad pokusov o ich prekonanie.