Zákon o účetnictví - předběžná zpráva. - Huleš, J.
Informácia o priebehu a stave vypracovávania návrhu zákona o účtovníctve. Východisková situácia a obdobie príprav zákona. Vypracovanie návrhu zákona. Súvislosti s pripravovanou daňovou reformou. Zmeny v spôsobe oceňovania majetku a záväzkov.