Metódy a organizácia overovania účtovnej uzávierky. - Farkaš, Richard
Základné údaje o činnosti audítorov. Metódy overovania, organizácia, plánovanie a priebeh audítorskej činnosti. Formálne, vecné, úplné, výberové, progresívne, retrospektívne, priame, nepriame, individuálne a systémové overovanie. Technika plánovania a priebeh overovania.