Činnost auditorů a nezávislé profesní organizace. - Langr, Ladislav
Nové zákonné úpravy, umožňujúce činnosť auditorov. Profesné účtovnícke organizácie, spôsob ich fungovania a kvalifikácia ich členov. Podmienky činnosti auditorov v Českej republike. Vznik Únie auditorov ČR. Nároky na vysokú kvalifikovanosť.