Obchodní společnosti nově. 6. Podnikatel a paragrafy.
Založenie účastinnej spoločnosti: jednorazové a s výzvou k upisovaniu účastín. Účel zakladajúceho valného zhromaždenia. Skladba valného zhromaždenia. Predstavenstvo. Dozorná rada.