Different lands, different views. - Ryan, J.
Výsledky Gallupovho prieskumu v spolupráci s ASQC o názoroch nemeckých, japonských a amerických spotrebiteľov ohľadne akosti výrobkov a služieb. Výsledky ukazujúce rozdielnosti názorov respondentov z jednotlivých krajín pokiaľ ide o krajinu dosahujúcu najvyššiu akosť. Znaky, ktorými respondenti hodnotili úroveň akosti. Hodnotenie akosti odvetví jednotlivých krajín. Preferencia výrobkov z dovozu. Američania o vývoji akosti doma.