Planing a successful ISO 9000 assessment. - Dzus, G.
Po roku prípravy sa podnik firmy Du Pont na výrobu špeciálnych filmov, fólií, laminátov, dielektrických pások ap. podrobil previerke zástupcami poverených orgánov na získanie certifikátu o splnení požiadaviek normy ISO 9002, vzhľadom na exportné záujmy v Európe. Podrobný popis 20 krokov na príprave podnikového systému starostlivosti o akosť podľa požiadaviek ISO 9002. Priebeh a ciele previerky. Zistené rozdielnosti s požiadavkami normy. Výhody registrácie súladu s normami ISO radu 9000.