Excluding women from the technologies of the future? A case study of the culture of computer science. - Rasmussen, B.
Dominantné postavenie mužov v počítačovej technike či už po dobu štúdia, alebo v ďalšom zamestnaní a varujúco nízka účasť žien - dôvody pre nutné zmeny tejto nevyrovnanosti v prospech využitia vedeckého talentu a potenciálu žien. Analýza kultúry vzdelávania v oblasti počítačových vied.