Rozvoj výpočetní techniky v nových podmínkách. - Květoň, J.
Súčasný stav vývoja a výroby výpočtovej techniky v ČSFR. Podiel výroby a vývozu výpočtovej techniky Českej a Slovenskej republiky. Svetové vývojové tendencie. Telekomunikačné siete. Hlavné ciele rozvoja do roku 2000. Zameranie inovácie technického rozvoja v oblasti programových prostriedkov.