SYNON/2 - CASE pro AS/400. - Burdych, B.
Vplyv SYNON/2 na rozvoj aplikačného programového vybavenia a jeho údržbu v Inorge Praha. Produkty SYNON/2. Filozofia systému vychádzajúca z metodológie CASE. Práca so systémom od ideového riešenia, zmapovania systémového problému ku blokom, prototypom a reálnym programom. Prvky systému: dátový model, vývoj hľadisiek, prístupové cesty, funkcie SYNON/2, prostredie SYNON/2.