Uncertainty techniques in expert system software. - Magill, G.W
Analýza dvoch prístupov k práci s neurčitosťou tak, ako boli implementované v dvoch špecifických nástrojoch ("Expert Edge" a "Personal Consultant") expertných systémov. Otázky, na ktoré si treba odpovedať pri voľbe vhodného nástroja v rámci expertného systému.