Knowledge based approach to productivity management in rayon industry. - Arunkumar, S.
Prezentácia Inteligentného systému pre riadenie produktivity (ISPM - Intelligent System for Productivity Management). Funkcie systému a jeho aplikácia v prostredí priemyslu umelého hodvábu. Predbežná analýza pre použitie ISPM, detaily práce a vzorky výstupov.