Globalization, telecommunications and trade. - Robinson, P.
Globalizačné procesy ako jeden z najdramatickejších dopadov informačnej revolúcie. Osobitný význam vplyvu globalizačných procesov a nových výdobytkov v oblasti telekomunikácie v rozhodovacích procesoch. Problematika jednaní o obchode službami v Ženeve - Uruguayské kolo. Závažnosť uzatvorenia dohody o voľnom obchode službami medzi USA a Kanadou v r. 1988.