<The> pursuit of quality through personal change. 1. - Forsha, H.I
Prvá časť skrátenej verzie knihy I. Forsha o účinkoch ľudského činiteľa a osobnostných čęt na dosiahnutie a rozvíjanie akosti v podnikových systémoch. Psychologické aspekty rozvoja osobnosti k akosti. Identifikácia potreby zmeny vlastnej osobnosti a postojov. Jednotlivé formy chovania a reagovania na situácie sú ilustrované na príkladoch.