K předběžným výsledkům sčítání lidu, domů a bytů 1991. 4.
Štatistické údaje o štruktúre obyvateľstva republík podľa náboženského vyznania podľa republík a krajov. Prehľad zastúpenia jednotlivých vierovyznaní.