Statistická šetření výdajů domácností v USA. - Fischer, J.
História a charakteristika skúmania výdavkov domácností v USA. Metodická koncepcia prieskumu a spracovanie získaných údajov. Prieskum pomocou otázok a prieskum pomocou denníkov. Metódy výberu vzorky. Využitie výsledkov prieskumu.