Junge weibliche Singles. Schrittmacher im Werte-Wandel? - Hintze, M.
Nová žena v systéme hodnotových orientácií. Presun v hodnotách v prospech sebarozvoja. Sebarealizácia a emancipácia, vnútorná autonómia a osobná aktivita. Základné typy "novej ženy". 1. rodinne orientovaná, 2. profesne orientovaná a 3. kultúrne orientovaná. Charakteristiky profesne orientovanej ženy - pripravenosť na riziko, mobilita. Význam poznania uvedených cieľových skupín pre marketing.