Generalized Q models for investment. - Galeotti, M.
Rozšírenie Q teórie investícií tak, aby sa umožnila úprava nákladov za prácu. Tento model je špeciálnym prípadom všeobecnejšieho modelu, ktorý obsahuje testovateľné reštrikcie parametra. Odhady pre výrobný sektor v USA.