Příspěvek k současné strukturální politice. - Kopal, J.
Význam štruktúrnej politiky pre malé krajiny. Nepriaznivý vývoj čs. ekonomickej štruktúry v porovnaní s vyspelými krajinami. Postavenie a hlavné zásady štruktúrnej politiky v scenári ekonomickej reformy. Úlohy štátu v štruktúrnych premenách. Vplyv medzinárodnej deľby práce. Význam vlastníctva pre formovanie vecnej štruktúry ekonomiky. Realizácia štruktúrnych zámerov firiem.