Zmiany struktury gospodarki a rozwój regionalny. Niektóre teoretyczne i metodyczne aspekty badan. - Wróbel, A.
Autor predkladá jeden z nástrojov výskumu pôsobenia štrukturálnych premien na regionálny rozvoj. je to metóda analýzy "presunov a účasti" (shift-share analysis). Pritom upozorňuje na najdôležitejšie problémy interpretácie výsledkov získaných touto metódou.