Wplyw kapitalu zagranicznego na efektywnosc i rownowage w gospodarce polskiej w latach 1991-1995 (ujecie modelowe). - Barteczko, K.
Rozbor predpokladaných budúcich udalostí a javov. Ich konštrukcia sa opiera o predpoklady, ktorých zdrojom sú jednak intuitívne predstavy a jednak sú porovnávacím bodom terajšieho stavu a budúcnosti poľskej republiky. Použitý model má dynamický charakter patriaci k modelom čiastočnej rovnováhy. Jeho varianty a ich analýza. Závery.