Subjective understanding in strategic decision making. An information systems perspective. - Yadav, S.B
Mnohé problémy, s ktorými sa stretávajú manažéri, patria do kategórie zle štrukturovaných a zle definovaných problémov, na pochopenie ktorých treba značné kognitívne úsilie. Prezentácia metódy "kognitívnych šošoviek", ktoré umožnia popísať tieto procesy z hľadiska informačných systémov.