lakossági pénzmegtakarítások 1990-1991 évi alakulásáról. - Keller, J.
Zmeny oproti predchádzajúcemu obdobiu v príčinách tvorby úspor obyvateľstva, ich štruktúre a v cieľoch v Maďarsku r. 1990/91. Faktory, ktoré ovplyvňovali tvorbu úspor (diferenciácia príjmov, reštitúcie, dočasná akumulácia peňazí na privatizáciu). Rast ukladania úspor do cenných papierov a devíz. Diferenciácia cieľov úspor u rodín s malými a veľkými príjmami (podnikanie, rezerva na prežitie výkyvov).