Informácia z medzinárodného seminára o ergonómii zdravotníckych zariadení. - Hubačová, L.
Na medzinárodnom sympóziu "Ergonómia zdravotníckych zariadení", ktoré sa konalo v júli 1991 v Paríži sa rokovalo o 8 okruhoch otázok: uplatnenie ergonomických princípov v nemocniciach, úroveň zdravotníckych zariadení, vnútorné zariadenia nemocníc, ergonomické hľadiská tímovej práce, ergonomické aspekty nových technológií, profesionálna záťaž, profesionálne úrazy v zdravotníckych zariadeniach, metódy hodnotenia pracovnej záťaže.