Personal-Entwiklungs-Management. - Puhlmann, H.
Rozhodujúca úloha ľudských zdrojov v konkurencii na svetových trhoch. Japonské prednosti a skúsenosti z riadenia ľudských zdrojov. Systém japonského personálneho manažmentu. Investície do vzdelania. Ďalšie vzdelávanie v podnikoch. Výber vedúcich pracovníkov. Starostlivosť o talenty v japonských podnikoch. Plánovanie personálnej práce a personálneho rozvoja. Investície do ľudského kapitálu. Zvyšovanie kvalifikácie.