Selekcja i przygotowanie kandydatów na dyrektorów. - Zbichorski, Z.
Inzerát v novinách: "Príjmeme mladého energického odborníka vyznačujúceho sa potrebnými vlastnosťami" a prijali ho. Nasledoval psychologický test, grafometrické a morfologické skúšky. Rozhovor s riaditeľom. "Škôlky" ako zásobárne mladých ľudí.