Utváření podnikového klimatu. - Vítek, M.
Sociálna klíma podniku ako syntetická kategória. Analýza podnikovej klímy. Kauzálne vzťahy medzi podnikovou klímou, pracovnými výkonmi a odbytovými možnosťami. Meranie faktorov a kvality podnikovej klímy. Konštrukcia dotazníka pre výskum podnikovej klímy. Poznatky z výskumov bavorského Štátneho ministerstva práce a sociálnych vecí. Konflikty pri presadzovaní dobrej podnikovej klímy.