Zásady pracovní kázně pro odborné zaměstnance.
Význam jasnej formulácie zásad pracovnej disciplíny pre odborných zamestnancov. Hlavné zásady pracovnej disciplíny a zmysel týchto zásad. Kľúčové prvky dobrých zásad pracovnej disciplíny: progresívne disciplinárne opatrenia, nezaujatá aplikácia, štandardizovaná dokumentácia, tresty za nedodržiavanie zásad. Príprava vedúcich pracovníkov na aplikáciu zásad. Podliehanie uplatňovania zásad centrálnemu riadeniu.