Marginálie k indexu životních nákladů. - Cikánek, M.
Indikátor životných nákladov - ekonomická kategória s presne stanovenou štruktúrou, schopná vypovedať o výške reálnej mzdy v danom období. Spotrebný kôš, existenčné a sociálne minimum. Vývoj indexu životných nákladov v ČSFR v r. 1991.