Nové změny v oblasti sociálního zabezpečení a zaměstnanosti. 1. - Břeská, N.
Podmienky pre zápočet odpracovaných rokov na dôchodkové účely. Možnosti spätného priznania starobného dôchodku. Zamestnávanie dôchodcov. Štátny vyrovnávací príspevok a podmienky jeho vyplácania.