O rodičovském příspěvku. - Průša, Ladislav
Zmena koncepcie rodičovského príspevku v ČSFR v r. 1990 - úplné zrovnoprávnenie matky a otca pri výchove detí. Zjednotenie doby a výšky rodičovského príspevku. Zahraničná prax poskytovania materského alebo rodičovského príspevku. Návrhy na ďalšie zmeny týkajúce sa poskytovania rodičovského príspevku v ČSFR.