Nový model rozvoje vedoucích pracovníků.
Niektoré popredné západné podniky vytvorili nový model rozvoja vedúcich pracovníkov, zameraný nielen na individuálny rozvoj, ale aj na celkovú konkurencieschopnosť a strategickú efektívnosť firmy. Korene modelu sú v rámci vytvárania "učiacej sa organizácie". Prehľadná tabuľka nového spôsobu riadenia rozvoja vedúcich pracovníkov. Budovanie učiacej sa organizácie.