Sazdavane i razvitie na pazara na truda v Balgarija (opitatprez 1990-1991 g.). - Beleva, I.
Makroekonomické prostredie a jeho odraz na vznik a rozvoj trhových pracovných vzťahov. Právny a inštitucionálny rámec vytvorenia trhu práce. Charakteristika trhu práce. Zamestnanosť podľa jednotlivých ekonomických sektorov a odvetví. Nezamestnanosť ako črta trhu práce.