Normu overí prax. - Kohout, A.
K výkladu ustanovení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní. Náčrt ďalších novoprijatých zákonov, ktoré úzko súvisia so živnostenským zákonom a podmieňujú jeho riadne fungovanie - napr. zákon SNR o štátnej správe a živnostenskom podnikaní, zákon ČNR o živnostenských úradoch, Obchodný zákonník a pod.