Družstevníctvo vo svetle zákona. - Štefanovič, Milan
Pokračovanie výkladu zákona o úprave majetkových vzťahov a vysporiadaní majetkových nárokov v družstvách. Problematika valného zhromaždenia a transformačnej rady. Kompetencie valného zhromaždenia a jeho zvolávanie. Pravidlá voľby členov transformačnej rady. Úlohy transformačnej rady. Schvaľovanie transformačného projektu.