Družstevníctvo vo svetle zákona. - Štefanovič, Milan
Objasnenie problematiky delenia majetku družstva a podielového nároku oprávnenej osoby. Osobitný spôsob rozdeľovania čistého majetku v poľnohospodárskych družstvách. Povinnosť vyčleniť čiastku 25 perc. pre osobitný účel. Charakteristika zákonného delenia pôdy, práce a iného majetku. Delenie podľa výmery pôdy, podľa odpracovaných rokov a podľa hodnoty ostatného majetku.