Ako príde mesto k peniazom. - Hvojník, Š.
Charakteristika zdrojov príjmov, ktoré sú spoločné pre všetky mestá. Postupy na získanie doplnkových zdrojov: prenájmy, združovanie prostriedkov, sponzorstvo a predaj objektov. Význam pôžičiek pre rozvojové programy.