Jak se dělá rozpočet. Rozhovor s Ing. Emilem Šlechtou, DrSC., ředitelem divize firmy Interconsult.
Účastinná spoločnosť Interconsult sa podieľala na tvorbe rozpočtu ČR vypracovaním metodiky vo výdavkovej časti rozpočtu, vzťahujúcej sa k prevádzke a údržbe zariadení pod právomocou okresných úradov. Metodika bola vypracovaná aj vo všeobecnej polohe, v tomto roku sa rozširuje na tvorbu príjmovej časti rozpočtu miest a obcí. Charakteristika tejto modernej metodiky.