Některé problémy fiskální politiky v ČSFR. - Kyzlink, V.
Reštriktívna finančná politika je jedným z pilierov čs. ekonomickej reformy. Odporci reštriktívnej politiky požadujú, aby sa prešlo od reštriktívnej politiky k expanzívnej politike. Potreba kombinácie nástrojov obidvoch politík v súčasných čs. podmienkach. Analýza subjektívnych príčin poklesu výroby a ciest zvýšenia efektívnosti a hospodárnosti v štátnych podnikoch. Racionalizácia financovania rozpočtových a príspevkových organizácií.