Voraussetzungen einer soliden Haushaltsfinanzierung. - Mülhaupt, L.
Štruktúra, príjmy a výdavky rozpočtu domácností po zjednotení Nemecka. Rozdiely medzi privátnym rozpočtom a štátnym rozpočtom (možnosť riadiť daňovú politiku a i.). Spôsob úhrady a povinnosť úhrady pri štátnom dlhu. Verejná bilancia a položky zaraďované na stránku aktív a pasív. Adekvátnosť spôsobu účtovania.