Vypracovanie rozpočtov obcí.
Zákony SNR upravujúce zostavenie rozpočtov obcí a použitie ich prostriedkov. Zásadné zmeny v prístupe k vypracovaniu rozpočtov obcí na r. 1992. Zmeny v zákone o rozpočtových pravidlách. Zabezpečovanie príjmovej základne obcí v oblasti podielovej účasti na príjmoch štátneho rozpočtu SR v r. 1992. Kritériá na poskytnutie dotácie k tržbám bytového hospodárstva.