Fondootdača i mechanizm nalogoobloženija pribyli. - Molotkov, O.V
Skúmanie odvádzania fondov metódou determinovanej faktorovej analýzy vzťahu procesu zvyšovania (znižovania) hodnoty základných priemyselno-výrobných fondov a úrovne využívania výrobných kapacít. Výsledky analýzy odskúšanej v elektrotechnickom priemysle. Antiinflačný mechanizmus zdaňovania zisku.