Income taxation and the supply of labour in West Germany. A Microeconometric analysis with special reference to the West German income tax reforms 1986-1990. - Kaiser, Hans
Analýza alokačných efektov systému progresívnych daní z príjmu v Nemecku a reforiem daní z príjmu pre súkromné domácnosti na základe empirických údajov o príjme z prvej vlny socioekonomického panelu. Zvláštny dôraz sa kladie na správnu reprezentáciu progresívnej dane z príjmu a špecifikácii modelu ponuky práce.